dijous, 23 d’agost del 2018

Dia 4 Mutianyu

 
Al matí sortim a visitar la famosisima "Gran Muralla Xina " anem al sector anomenat Mutianyu es trobe a 70 km de Pekin Al sector de Mutianyu de la Gran Muralla es disposen 22 torres de vigilància, no només a la muralla principal, sinó en ramificacions que es van estendre amb l'objectiu d'enfortir la protecció.
La muralla en Mutianyu té entre sis i set metres d'alt, i entre quatre i cinc d'ample.
La Gran Muralla Xina té grans desnivells en Mutianyu que en Badaling, el que fa que la visita sigui més exigent des del punt de vista físic
Trobem el planell de la zona evidentment amb xines ni idea de el que posa , això si hem de triar la manera de pujar i de baixarnosaltres o fent amb el telecadira de pujada i el tobogan de baixada dues bines experiències sens dubte la millor la del tobogan de baixade

 


La Gran Muralla xinesa'), també coneguda a la Xina com a 万里长城, pinyin: Wànlǐ Chángchéng, la Gran Muralla  és un antic conjunt de fortificacions i muralles de pedra i terra construïdes per tal de protegir la Xina dels atacs de les tribus mongoles i turques. Va començar a construir-se al segle III aC, tot i que la majoria de les fortificacions visibles actualment són les construïdes entre el segle XIV i el començament del segle xvi, durant la dinastia Ming.
La Gran Muralla és l'estructura més llarga del món construïda pels humans pel que fa a superfície i massa. La muralla s'estén, en forma d'arc que gairebé traça les fronteres del sud de Mongòlia, al llarg de 6.400 o 7.300 km




                        Tobogan de Mutianyu

 
 SOPAR "PATO LAQUEADO"



Aquesta nit soparem el super famós Pato Laqueado en el , Da Dong, el Ferran Adrià de China , Sens dubte el millor lloc per menjar ànec lacat, un lloc amb molt ambient , hem probat diversos plats però el millor  l'ànec!  . Al final et sorprenem amb un plat de raïm amb gel sec bastant extrany, però molt bon... i el millor és que és cortesia de la casa. Servei excel·lent ,

 Per menjar aquest plat es te  que parar atenció a la forma de fer-ho , es tot un ritual com  es menja l'ànec lacat.  normalment  es tallat a rodanxes fines. Estrictament tallar la carn d'ànec a 108 rodanxes. Cada un ha de tenir una mica de la pell. Al plat, fen una truite de pastamolt fina, posar algunes llesques de carn, amb una salsa de soja dolça especial i una mica de cibulet. Llavors rodar la truita amb l'ompliment i menjar